Bezmoc

Dobrý den, pane doktore, prosím Vás o radu, již nevím, kam se obrátit, volím tedy tuto formu. Je mi 38 let a před dvěma měsíci jsem prodělala zánět nosohltanu, na nějž mi byly předepsány ATB - Duomox, po poctivém dobrání jsem se necítla dobře a asi po 14 dnech jsem opět navštívila lékaře, předepsal mi další ATB - Claritromycin, v průběhu - cca po 4 dnech jsem začala mít divné stavy - vysoká tepová frekvence, brnění celého těla, vnitřní horkost, ztuhlost krční páteře s tlaky do hlavy, po tomto sdělení jsem byla vyšetřena na EMG, EKG, kde zjistili latentní tetanii, bohužel stav se nelepšil, byla jsem poslána na infuze - kde mi dodávali Mg a k mému zděšení při poslední dávce - včera - také novalgin a quaraquan - bolesti jsem neměla, takže naprosto zbytečná zátěž těla, již měsíc a půl mám neustálé chvění, teplotu 37 st, (mimo dobu po podávání infuzí - 14 dnů - novalgin je antipyretikum... !!!) ... arytmie, tepová frekvence v klidu i 97, vysoký tlak, někdy 157/97...nyní bolesti žaludku a za hrudí, tuhnutí šíje a tlaky do hlavy, vždy při zvýšení tepu - trvá to mnohdy po celý den. Ráno celkem v pohodě, během dne mezi 9-11 hodinou to začne a skončí, až se večer umyju a jdu spát. Posílají mě od vyšetření k vyšetření, všem říkám, co mi je, ale každý si léčí to své - resumé - pozitivní rodinná anamnéza, postvirový syndrom, latentní tetanie. Mg beru poctivě 3x denně 2 tbl (Mg+B6, na noc Magnosolv). Můj stav se nepodobá normálu, je mi zle a nevím co s tím. Uvažuji o hospitalizaci, prosím poraďte, co mě postihlo. Děkuji O. R.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučovala bych nadále užívání Mg, pokud by se stav dlouhodobě nelepšil, doporučovala bych zevrubné vyšetření na neulogii za hospitalisace. je možné, že stav sám odezní, poté co se organismus vyrovná s nadměrnou zátěží ATB.

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: