Bezpečnost antikoncepce

Dobrý den, chci se zeptat, chtěla jsem si oddálit menstruaci a vzala si pět prášků navíc, ale při třetím jsem měla styk, pila jsem alkohol a vzala si prášek o pět hodin později. Je bezpečnost antikoncepce stále zachována? Předem díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Vtom případě by spolehlivost antikoncepce měla být zachována. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: