Bezradná

  • Dotaz od: Renata Bodláková
  • Publikováno: 11.9.2012
  • uLékaře.cz

Dobrý den pane doktore.Není to tak dlouho co jsem Vám psala o potížích s výtokem.Doporučil ste mi MOP a krevní zánětlivé markery.Od té doby jsem měla pořád ty bolesti zad a výtok hodně vodnatý,nažloutlý,a se zvláštním zápachem.Můj praktický lékař mi poslal moč na vyšetření a výsledek byl že se v ní nachází bakterie a že mám zánět močových cest,dostala jsem nato augmentin,úlevu jsem pocítila až po pátem dni užívání(co se týče těch bolestí v zádech)ale i ted když vyrazím ven tak se mi bolest v zádech vrací,krom toho mám stále v pochvě bílé hrudky,ale NESVĚDÍ mě to ani nepálí,jen je pro mě bolejstivější pohlavní styk a občas mi v pochvě jako by jednorázově bodne jen tak během dne,užívám laktobacily,hlívu ustřičnou,ale ty bílé hrudky v pochvě mám prostě pořád,gynekoložka mi řekla že je to přirozené,ale mě nepřijde přirozené že při styku ho má přítel uplně obaleného,výsledek mop pry je že nemám žádné bakterie v pochvě,ale už nevím co si myslet,mám opakovaný problém se zápachem a s těma bílejma hrudkama,naposledy jsem dostala klotrimazol pro sebe i pritele,jsem týden po léčbě a hrudky už zase mám:(když mě to před půl rokem svědělo dostala jsem klion D,a doxybene(i přítel)také doktorka říkala že je tam streptokok a nějaké bakterie co prej nevadí,takže po dobrání klionu a atb bylo chvíli dobré ale pak se vše vrátí zpět,chceme se pokusit o miminko..ale mám opravdu velký strach že ani neotěhotním,nebo pak třeba potratím:(vystřídala jsem už 3gynekology a už jsem opravdu bezradna,jsem ochotna si léčbu a nebo třeba nějaké lepší vyšetření hradit sama,můžete mi někoho doporučit?koho by můj problém zajímal?:( nebo lze se objednat přímo k vám?bydlím v Praze.Už je mi trapné zase jít ke své gynekoložce,přijdu si že je tam otravuju.Už nevím co to semnou je a co mám udělat proto aby to někdo začal řešit a nekoukali na mě jako že je otravuji:(Moc Vám děkuji s pozdravem RenataB

Odpověď odborníka:

Podle vašeho popisu se bude jednat nejspíše o kvasinkovou infekci,která je častou komplikací po léčbě antibiotiky, když se potvrdí kultivací bude nutná léčba vás i partnera,aby se infekce při styku zpětně nepřenesla,tím by jste se měla zbavit potíží. Přjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: