Bilat. hydronefróza

Jsme ve 20.tt a u holčičky byla zjištěná bilat. hydronefróza pánvičky nyní 9mm. Oba krevní testy ohledně Downova syndromu nám vyšly negativní, srdíčko je také v pořádku a chtěla jsem se zeptat, zda je ještě nějaká šance, že by dcera mohla mít Downův syndrom popř., že bychom o ni mohli přijít. Děkuji moc za odpověď :)

Odpověď odborníka:

Při hydronefróze pánvičky není prokázán zvýšený výskyt Downova syndromu. Pokud jsou dosavadní testy negativní, nemějte strach. Není ani zvýšené riziko potratu. Ještě se raději poraďte se svým ošetřujícím gynekologem, aby Vás uklidnil. Držím palce, ať vše vyjde.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: