Bílé krvinky

Dobrý den,prosím o radu.Před rokem mi OL bral krev kvůli srážlivosti krve.Po telefonu mi zdělil,že je vše v pořádku jen,že jsem prodělala nějakou virozu( pravděpodbně zvýšený počet bílých krvinek a že ve výsledku je to v normě,že se nemám čeho obávat).V té době jsem byla ale zdravá ( cca měsíc před obběrem jsem měla cystu na vaječníku,která sama praskla).Ptám se tedy jestli je to opravdu normální nebo mi OL měl udělat po nějaký době nový odběr krve???Děkuji za Vaši odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, sama uvádíte, že přesné hodnoty krevního obrazu neznáte Také nevím, z jakého důvodu byla odebírána krev na srážlivost. Nemohu tedy posoudit, zdali a za jakým účelem bylo případně vhodné zopakování odběrů.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x