Bíle pupínky na penisu

Dobrý deň, už asi 3 roky mam na penise biele pupinky ktoré sú vraj neškodne ale s kozmetickeho hľadiska vyzeraju odpudivo. Dokonca mi na jednej časti penisu rastie riedke ochlpenie. Chcel by som sa spytať na možnosti odstranenia týchto pupinkov spoločne s ochlpenim. (prikladam 2xfoto)

Odpověď odborníka:

Zevní vrstva předkožky je normální kůží, tak jako jinde i zde rostou chloupky a také jsou tam přítomné drobné mazové a potní žlázky, které se Vám jeví jako pupínky, nejedná se o žádnou patologii ani estetický problém, ale o zcela normální vzhled zevního listu předkožky u muže. Chloupky můžete odstranit depilací, žlázky zůstanou, nedoporučuji je hlavně vymačkávat. S pozdravem, Dr. Horáková

MUDr. Veronika Horáková
MUDr. Veronika Horáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Klinika pracovního lékařství a cestovní medicíny FNKV

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
odtranenie chlpkov | Od: oliver | 24.1.2017 20:36
a aky spôsob je pre odtranenie
najefektivnejší (aby nehrubli ,
nepribudalo ich nejak viditelne a
doba odstranenia bola najdlhšia)
reagovat
re:odtranenie chlpkov | Od: uLékaře.cz | 25.1.2017 14:52
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám
lékař mohl odpovědět, poprosím
Vás,
abyste dotaz zkopíroval a vložil
přímo do poradny na těchto
stránkách:
http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Lumbální punkce
Články: Lumbální punkce
Lumbální punkce, slangově...
Protonová léčba při rakovině prostaty? Jednoznačně ano!
Články: Protonová léčba při rakovině prostaty? Jednoznačně ano!
Léčení jakékoli vážnější...
Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Články: Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Ne každou potíž při močení...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: