Bilely flak

Dobry den v ustach neviem ci som mal alebo sa mi vytvoril tento bioely flak pri zuboch nemoze to byt naznak vyrusu hiv alebo nejakej pohlavnej choroby, ryzikovy pohlavny stik som mal pred 11 dnami, oralny sex som nepraktizoval

Odpověď odborníka:

dobrý večer, děkuji za krásnou a ostrou fotografii, ale bohužel na sliznici žádnou chorobu nevidím, myslím , že se nemusíte bát. Ale pokud provozujete rizikové styky, měl byste si uvědomit, že riziko přenosu existuje hlavně pohlavní cestou. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bechtěrevova nemoc
Články: Bechtěrevova nemoc
Bechtěrevova choroba neboli...
Každé zarudnutí kůže nemusí být alergickou reakcí
Trpíte chronickou hepatitidou C? Na alkohol rychle zapomeňte
Články: Trpíte chronickou hepatitidou C? Na alkohol rychle zapomeňte
Chronická virová hepatitida...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Proč nám cukají oči?
Články: Proč nám cukají oči?
Pod cukáním nebo svíráním...
Katarakta
Články: Katarakta
Katarakta, neboli šedý...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: