Bilo by možne operovat?

Mam velke bolesti,podlamuje se mi levá noha hlavně po ránu v noci každé 2 hod. chodim na malou.Už 5 let chodim po lékařich,ale zatim mi nikdo pořádne nepomohl jednou jsem bila v Rehab.ustavu ,tak se mi to mírně zlepšilo,ale jen na pul roku .Letos jsem měla CT v Rychnově nad Kněžnou ,ale pan doktor mi vzkazal po sestřičce že neni nutne mě vidět.Mám ještě Diabetickou polyneuropatii ajsem diabetik typu 2 brni me pánev a boky .Nevim jestli to je od plotének nebo ne.Užívám Lyriku,1-0-1=150.rada bych věděla ,jestli se s tou mou páteří dá něco dělat? děkuji za odpověd.Dasa

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bez nálezu neurologa jde těžko rozhodout. Určitě se na neurologa obraťte. Jestli jste tam již byla, můžete zkusit jiného, případně i větší nemocnici - podle uvedené adresy FN v Hradci Králové. Příčin může být řada. Jde o to prokázat, která z nich je případně řešitelná a jak. Jestli byly rehabilitace úspěšné, pokračovala jste ve cvičení i sama? Možná je tohle lepší cesta než zvažovat chirurgické řešení.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: