Bílý hrud.výtok bez svědění

Dobrý den pane doktore, před 14 dni jsem přeléčila mykózu globulus.cum.natrio tetraborico, následovala menstruace. nyní aplikuji femibion pro zlepšení mikroflóry a mám hustý tvarohový výtok,avšak bez svědění a pálení. Beru HA Yasminelle. Nevím zdali jít na vyšetření, či je to jen výtok z preparátů (HA, femibion). Děkuji moc Adéla

Odpověď odborníka:

Uvedené globule nejsou ideální pro léčbu výtoku, který - podle toho jak jej popisujete bude pravděpodobně mykotický, je potřeba zhotovit mikrobní obraz poševní a podle toho cíleně nasadit léčbu pravděpodobně i partnera. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: