Bílý hrud.výtok bez svědění

Dobrý den, mám bílý hrudkovitý výtok,avšak nesvědí a nepálí... po přeléčení mykozy globulus cum.natr.tetraboricem, užívala jsem celý měsíc laktobacily orálně, dokonce jsem je i užívala v tabletách do pochvy. Nyní nevím, jestli je to mykotický výtok, když výtok nepálí a nesvědí, či spíše laktobacilóza?? Začínám užívat Rosalgin...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud to nepálí a nesvědí,není to zánět. Rosalgin super. Lze užít Feminella VagiC do pochvy na 6 dní.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: