Bily hrudkovity vytok,ruzovy vytok

Dobry den pain doktorko, mam dotaz. Pred 2 dni se mi objevil bily hrudkovity vytok - vse naznacovalo,ze se jedna o mykozu,ktera byla u me lecena minuly rok. Chtela jsem si koupit leky z lekarny,ale po dvou dnech se mi objevil lehce naruzovely vytok. Muze se porad jednat o mykozu a nebo by to mohl byt zavaznejsi problem? Zasla bych si na gynekologii,ale prave jsem mimo Ceskou republiku. Dekuji za Vasi rychlou odpoved. Preji krasny den

Odpověď odborníka:

S velkou pravděpodobností se o mykozu bude jednat,ale narůžovělá barva by mohla signalizovat příměs krve,ale bez vyšetření to nelze potvrdit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x