Bílý výtok v těhotenství

Ještě jednou Vás pane doktore zdravím, psala jsem Vám ohledně hustého bílého výtoku, který mě provází celým těhotenstvím. Stačí když mi lékař provede kulktivaci na přítomnost bakterií či kvasinek až v termínu mé těhotenské prohlídky (za 3 týdny), když nemám žádné potíže (svědění či zápach). Děkuji a přeji příjemný den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zcela bude stačit, když vyčkáte plánované prohlídky.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: