Biolampa

dobrý den, uvažuji o koupi biolampy. Dá se biolampa bezpečně používat v případě, že mám kardiostimulátor ?? Díky za info

Odpověď odborníka:

Dobrý den, citace ze stránek ohledně léčení biolampou: Biolampa Biostimul nepředstavuje s kardiostimulátorem žádný problém, jen z preventivních důvodů nedoporučujeme aplikaci na čerstvou jizvu po implantaci kardiostimulátoru. Jedna z výhod biolampy Biostimul je právě ta, že kardiostimulátor není kontraindikován. Konec citace. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: