Biolit

Jeste jednou se omlouvam pane doktore za vyruseni, ten biolit byl na satni moly :-( a bojim se jestli mimi treba po porode nebude mit nejake nasledky.. vdechla sem to vazne parkrat a pak jsme vetraly mockrat dekuju za odpoved A.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, neznepokojujte se, při vdechnutí nemusí do organismu nic vejít a i kdyby, takové minimální množství jistě miminku neuškodilo. Má už všechny orgány plně vyvinuté, všechny čistící mechanismy ve vás i v jeho tělíčku jsou aktivní, takže se nebojte. Dobře větrejte, raděj už od další aplikace upuste a hodně odpočívejte,dělejte to,co máte ráda a těšte se na zdravé miminko.:o) Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina vaječníků se dokáže v těle dlouho skrývat
Články: Rakovina vaječníků se dokáže v těle dlouho skrývat
Rakovina vaječníků patří k...
Urologické vyšetření
Články: Urologické vyšetření
Urologie je lékařský obor...
Častí společníci: reflux jícnu a astma
Články: Častí společníci: reflux jícnu a astma
Pokud se léčíte s astmatem...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolest v krku může zaútočit kdykoli. Buďte připraveni
Příčinou intimního trápení může být alergie
Články: Příčinou intimního trápení může být alergie
Svědění, pálení a další...
Trápí vás zácpa? Možná tělu chybí vitaminy
Články: Trápí vás zácpa? Možná tělu chybí vitaminy
Pokud máte potíže s tuhou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: