Biologická léčba

Dobrý den, od roku 2008 jezdím na biologickou léčbu,kvůli Crohnovi nemoci,a další dva roky na ni prý budu ještě jezdit. Chci se optat,zda mi to spíš neublíží,když na ni budu jezdit tak dlouho,už jsem jednou měla alergickou reakci a nestojím o to,aby se opakovala. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, biologická léčba je jednou z nejbezpečnějších léčeb a alergická rekce se již nemusí opakovat - jistě lékaři zavedli opatření proti této reakci, ale na to se zeptejte přímo jich! Info o biologické terapii najdete zde: www.cilena-lecba.cz .Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: