Biologická léčba

Dobrý den. Zajímalo by mě, zda je vhodná a účinná biologická léčba- kmenové buňky u onemocnění míchy a následné silné spasticity. Tyto potíže mě trápí již dva roky, kdy jsem podstoupila operaci nezhoubného nádoru a cyst v oblasti míchy. Napětí ve svalech se mi neustále zvyšuje a léky beru již v nějvyšších možných dávkách. Poraďte prosím. děkuji za odpověď. Eva

Odpověď odborníka:

Nasazení biologické je velmi individualní a proto se k němu může správně vyjádřit jenom ošetřující lékař. zeptejte se ho na tuto možnost.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x