Biologická léčba psoriázy při hbs ag+

Prosím o odpověď,zda centrum bilologické léčby v Plzni - FN povolí biologickou léčbu při HBsAG+ a psoriázu na 5O%. Děkuji

Odpověď odborníka:

HBs Ag pozitivita nastává např. po očkování nebo prodělané hepatitidě a pokud nejsou dalšín známky aktivního onemocnění, nemuselo by jít o kontraindikaci biologické léčby. Ale je třeba provést další vyšetření.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: