Bioparox

Dobrý den. Takže jestli jsem správně pochopila odpověd na svůj předcházející dotaz je vhodné se chránit barierovou antikoncepcí pouze po dobu užívání bioparoxu?Po skončení užívání si mohu být účinkem antikoncepce již jistá?i když začnu první týden užívání? Mockrát Vám děkuji...:-)

Odpověď odborníka:

Skutečně stačí pouze ochrana po dobu užívání Bioparoxu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: