Bioparox a jeho vliv na antikoncepci

Dobry den, Nemuze mit bioparox vliv na antikoncepci?? Jsou tam prece antibiotika, sice to je sprej do krku ale nemuze to omezit vliv antikoncepce kdyz polknu a dostane se ten sprej i do traveni?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Bioparox neovlivní nijak účinek užívané hormonální antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

Líbí se vám odpověď?
+7 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: