Bioparox a slunce

Prosím Vás, když si stříkám do krku Bioparox, můžu chodit na slunce nebo hrozí nějaká reakce jako při užívání antibiotik vnitřně? Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano můžete chodit na slunce. Před užíváním nového léku si vždy prostudujte příbalový leták.

MUDr. Petra Kánská
MUDr. Petra Kánská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: OPL, spol. s r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: