Bioparox v těhotenství

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jak je to s užíváním tohoto přípravku v těhotenství.Na začátku mě ho doporučila má obvodní lékařka na silný kašel,pak v pátém měsíci mě ho napsal pan doktor na ORL a teď 33tt jsem si ho brala na bolest v krku a rýmu a lékárnice u které jsem ho kupovala mě řekla,že by se v těhotenství brát neměl!Tím mě docela vystresovala,tak nevím na čem jsem.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud Vás bolí v krku a budete ho užívat jen v nejnutnějším případě, je to lepší než si nechat rozjet angínu. Můžete ho užívat po dobu nezbytně nutnou.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: