Biopsie po konizaci děložního čípku

Dobrý den pane doktore, asi před necelým rokem jsem podstoupila konizaci děložního čípku, výsledky byly takové, že bylo vše odstraněno a vše by již mělo být v pořádku. Nyní jsem byla po půl roce na kontrole a z citologie byly zjištěny opět mírné změny. Pan Doktor mi chce znovu provést biopsii. Chtěla jsem se zeptat zda tento opakovaný zákrok nemůže mít vliv na budoucí otěhotnění? Je mi 27let a jsem ještě bezdětná, dítě bych chtěla během nadcházejících dvou let. Děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Není možno se blíže vyjádřit protože výraz mírné změny je nic neříkající ale rozhodně biopsie další otěhotnění nenaruší. Příjemný cen

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x