Biosil a nežádoucí účinky

Dobrý den, měla bych 2 dotazy ohledně Biosilu plus. 1) na diskuzích na internetu se dočítám, že Biosil může způsobovat nafouknuté břicho, že jakmile ho pak přestaly brát, že se vše srovnalo. Tak asi 60% lidí to potvrdilo...z toho všeho co jsem četla. 2) Pak mě zajímá když tedy budu mít po Biosilu lepší vlasy, tak zda když se pak vysadí, jestli se vlasy vrátí do původního "horšího" stavu. Aby ty vlasy nebyly na něm "závislé", když bych to pak přestala brát. Aby nebyly ještě horší třeba. Děkuji za obě odpovědi. S pozdravem Renata

Odpověď odborníka:

Dobrý den Renato, Snášenlivost je individuální. Pokud byste při užívání Biosilu měla zažívací obtíže, tak jej vysaďte. Užívání Biosilu Vám nezaručí lepší vlasy, pokud se ale kvalita vlasů zlepší, je pravděpodobné, že se po nějaké době zase vrátí do původního stavu. Proto bych Vám spíše doporučila kvalitní, vyváženou a pestrou stravu s dostatkem zeleniny , ovoce,bílkovin, celozrnného pečiva, semínek a ořechů. Kvalitu Vašich vlasů také můžete zkonzultovat s kožním lékařem.

Mgr. Martina Ševčíková
Mgr. Martina Ševčíková

Specializace: Nutriční poradenství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: