Biosil plus

Dobrý den, léčím se s nefrotickým syndromem a mám autoim.thyreoiditis.Na nefrot.syndrom užívám už přes rok Prednison nyní 20 mg denně.Hodně mi po něm padají vlasy a jsou zničené.Můžu užívat ke kortikoidům Biosil plus nebo poradil byste mi něci jiného na zlepšení kvality a proti vypadávání vlasů?? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Zkusil bych na 1-2 měsíce vitamín E 200 mg denně. O volně prodejných přípravcích nemám přehled, poraďte se s lékárníkem, případně v kožní ambulanci.

MUDr. Pavel Růžička
MUDr. Pavel Růžička

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
oxid křemičitý a ledviny | Od: Mgr. Alois Komorous | 30.3.2016 15:55
dobrý den, náhodou jsem zahlédl diskusi. U zhoršené funkce ledvin je vždy lepší, když jsou minerály organické. V případě křemíku jsou lepší výtažky z přesličky nebo kopřivy, na trhu je Křemík od VitaHarmony nebo Křemík od firmy Swiss právě v této organické podobě, kdy tento křemík ledviny nezatěžuje. Mgr. Alois Komorous, klinický farmaceut
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x