Biparox v prvním trimestru

Pane doktore, děkuji za rychlou odpověď ohledně streptokoka v krku v těhotenství. V době nachlazení v cca sedém osmém, týdnu jsem si stříkala do krku i nosu Bioparox, ten nemohl nějak miminku ublížit? Informace o užívání bioparoxu v prvním trimestru jsem si zjišťovala, ale ráda bych slyšela i váš názor. Děkuji

Odpověď odborníka:

Nebuďte tak úzkostlivá, a nedělejte si zbytečné starosti gravidita vyžaduje hlavně psychickou pohodu ,Bioparox plodu jistě neublížil. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: