Bipolarni porucha

Dobrý den pane doktore. Zkusím se zeptat stručně. Po znásilnění ve 12 letech se u mě naplno rozvinula deprese a bipolarni porucha. Lecim se od 26 let kdy jsem si uvědomila že sama bojovat nemohu. Další ránou bylo těhotenství. První syn má Edwardsuv syndrom v mozaice. Není postižený jen má lehké opoždění psychomotoriky a řeči. V těhotenství jsem si prošla peklem. Po porodu následovalo několik pokusů o sebevraždu, hospitalizace atd. Dnes jsem a tím už vyrovnaná, je to 6 let, jsem šťastná že syn je inteligentní a zdravý kluk co chodí do první třídy. V současné době užívám Depakot 1g/ den a Zoloft 500 mg den. Přesto se mé nálady mění i několikrát za den. Zveliceno, v poledne zvládnu nemožné, odpoledne mám chuť se zabít. Psychiatr průběžně zvyšuje a snižuje dávku léků podle stavu, docházím k němu každý týden. Přesto me tento stav vycerpava a nedokážu být stabilní. Je možné dělat ještě něco víc než brát léky? Vím že je budu mít celý život ale hledám ještě další řešení pro trvalejší úlevu, méně časté střídání nálad. Žiji v zahraničí. Děkuji

Odpověď odborníka:

Milá Jano. Přísloví praví: Pánbůh nestaví velké úkoly před trpaslíka. Jsem si jistý,že máte velký potenciál síly,který nevyužíváte,protože jste se o něm ještě nedozvěděla. Já ten Váš potenciál vnímám i na dálku. Budete li mít zájem,mohu Vám na mojí adrese mens-sana@seznam.cz poskytnout další rady. Už po léta používám alternatívní metodu,která se obejde bez medikace. Mám zkušenost i s lidmi,kteří po mnoho let na medikaci byli a po dohodě se mnou již nejsou a docházejí jenom na kontroly. Metoda ovšem předpokládá,že budete ochotna (citát z mého oblíbeného filmu:-) "ze dvou cest vybrat tu těžší",která vede k opravdovému cíli- ODVÁŽNÉMU a SVOBODNÉMU žití. Děkuji Vám vřele za důvěru! Těším se, že se potkáme! S pozdravem Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Masáž srdce je při první pomoci důležitější než umělé dýchání
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x