Biseprolol

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat beru na tlak biseprolol 2,5 mg půl tablety ráno a půl večer chtěli by jsi s přítelem miminko byla jsem na gynekologii tam je vše v pořádku ale mam se zeptat nejákého internisty jestli muzu brat tyto prasky když chcem miminko ted uz mam tlak srovnany na poslední kontrole jsem mela tlak 121/75 jiné problémy nemám predem dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bude dobré se poradit s lékařem, který lék nasadil. Myslím si, že bude vhodné léky vysadit a TK pečlivě kontrolovat. Při těhotenství je nejlepší žádné léky neužívat. Držím palce, ať vše dobře dopadne.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: