Biseptol 480 a antikoncepce

Dobrý den, cca po 4 měsících jsem začala opět brát antikoncepci lindynette 20, předtím jsem ji brala 8 měsíců. Momentálně jsem dobrala první balení na 21 dní s tím, že jsem špinila, vždy jen kapka na spodním prádle. Jenže momentálně beru biseptol 480 (14 dní) na kašel a dostala jsem 3 dny před dobráním HA menstruaci a pořád pokračují (5 dní). Chci se tedy zeptat, jestli to jsou ještě hormony a nebo to může být těmi léky. Děkuji předem za odpověď:-)

Odpověď odborníka:

dobrý den, může to být omezeným vstřebáváním spolu s antibiotiky. Zatím bych špinění mimo cyklus neřešila, to v případě, že bude nepravidelnost pokračovat i v době, kdy budete bez antibiotik. Pozor na snížení účinnosti antikoncepce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: