Biseptol 480 a antikoncepce

10 měsíců beru antikoncepci Softinelle. Před dvěma týdny jsem měla s přítelem pohlavní styk (v ten den jsem brala 4. tabletku z platíčka). Nyní mi doktorka předepsala antibiotika Biseptol 480. Když je budu brát, můžu otěhotnět, nebo žádný vliv nemají? Děkuji za odpověď. Hezký den.

Odpověď odborníka:

Vliv by Biseptol mít neměl, ale raději se chraňte kondomem. Jsou per os a vstřebávají se střevem, kde se vstřebává i antikoncepce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: