Biseptol 480 a antikoncepce chloe

Dobrý den, už mi bylo sděleno, že Biseptol neovlivňuje HA, ale někde jinde sem se dočetla, že ovlivňuje a že je potřeba vyčkat po skončení prvního cyklu....Biseptol sem měla předepsaný 2x za sebou a poslední tabletu sem dobrala, když sem již měla 4. den menstruaci...tudíš když sem měla neaktivní bílé tabletky u HA.Ještě mě zbývali 3 tabletky bílé, než začal nový cyklus, myslíte, že bych mohla být spolehlivě chráněná, když sem teoreticky dobrala Biseptol v předchozím cyklu krátce před začátkem nového ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud užíváte Chloe pravidelně, jste spolehlivě chráněna před otěhotněním.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: