Biseptol 480 a minisiston

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika Biseptol 480 snižují účinnost antikoncepce Minisiston. Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Biseptol při léčbě běžných infekcí nijak nesnižuje účinnost hormonální antikoncepce.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: