Biseptol a ha dienille

Dobry podvecer, chtela bych se zeptat, zda muze Biseptol ovlivnit ucinek antikoncepce Dienille. Antibiotika jsem zacala brat hned druhy den pauzy a ukoncim soucasne se ctvrtou pilulkou antikoncepce. Pokud Biseptol ucinek snizi, bude to pouze na ty 4 dny nebo na cely cyklus? Kazdy mi radi jinak, proto jsem se chtela jeste jednou optat. Nechci nic riskovat. Moc dekuji

Odpověď odborníka:

Biseptol ovlivňuje antikoncepci méně než se traduje pokud chcete mít jistotu použijte kondom ještě asi týden po dobrání. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Spála
Články: Spála
Spála je infekční...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: