Biseptol a ha natalye

Dobrý den, užívám antikoncepci Natalye a dnes jsem dostala antibiotika Biseptol. Antikoncepci doberu tenhle pátek, pak mě čeká sedmidenní pauza. Chci se tedy zeptat, zda antibiotika sníží účinek antikoncepce?

Odpověď odborníka:

Účinek je snížen méně než se traduje pokud chcete mít jistotu použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: