Biseptol a pramino 21

  • Dotaz od: Leniczka Dancer
  • Publikováno: 23.11.2011
  • uLékaře.cz

Dobrý den,mám trochu obavy protože jsem dostala na zánět močového měchýře biseptol 480 a užívala sem ho společně s antikoncepcí a předposlední den jsem měla nechráněný styk.jak velká je možnost otěhotnění?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Biseptol nesnižuje účinek hormonální antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Čemu se říká „tenisový loket“?
Články: Čemu se říká „tenisový loket“?
Entezopatie je nedokrevnost...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: