Biseptol+spolehlivost antikoncepce

Chtĕla bych se zeptat, na zánĕt močové trubice jsem dostala Biseptol tablety, které jsem brala při antikoncepci Asumate 5 dní. Po celou dobu jsme se s přítelem chránili prezervativem, jak po dobu užívání chemoterapeutik, tak po jejich dobrání. Kondom nám ale 4 den po vysazení praskl. Jsem z toho nervózní, i když jsem četla,že tyto léky vliv nemají, chci mít ovšem jistotu. Dĕkuji za odpovĕď :-)

Odpověď odborníka:

Ludmilo, myslím, že pravděpodobnost, že jste těhotná je prakticky nulová. S pozdravem a přáním pěkného dne, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x