Bobkovitá stolice

  • Dotaz od: Zuzana Stejskalová
  • Publikováno: 5.1.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den Mám 2-letou dceru.Dobře papá i hodně pije a přesto má bobkovitou stolici,tak 4-5krát týdně.Chtěla jsem se zeptat jestli to není vážné.Už jsme zkoušeli i podmáslí ,které ji moc chutná a nic.Děkuji za odpověď . S pozdravem Stejskalová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím, proč by bobkovitá stolice měla být nějaký problém, pokud holčička prospívá, je veselá a jí pestře a zdravě, není důvod ke znepokojení. Prostě má takovou stolici, možná přijdejte ještě víc tekutin do denní tekutinové bilance (dítě má velké ztráty, nejen pocením, ale i při dýchání se hodně odpaří z těla), aby stolice zřídla, rozhodně ne slazených tekutin, spíš obyč.vodu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x