Bodavá bolest hlavy

Dobrý den, chtěla jsem požádat o radu. Již asi čtyři dny mám bodavé bolesti hlavy v levé části, není to nijak hrozné, ale velice nepříjemné. Byla jsem u neurologa, který mě vyšetřil (reakce, motoriku a takové ty věci) a předepsal na týden Nimesil. Ale jakmile účinek Nimesilu vyprchá, bolest se vrací. Někdy i po léku. beru ho od včerejška. Jinak mi myslím nic není. Necítím se zle, ale velmi se obávám mozkového nádoru!!!!!!!! tato myšlenka mě stále provází a nemůžu se soustředit na nic jiného:-(. Prosím poraďte!! Mockrát děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mozkový nádor má obvykle jiné příznaky (např..kruté bolesti celé hlavy, zvracení, bezvědomí, poruchy vnímání apod.). Pokud by navíc ošetřující neurolog pojal podezření na mozkový nádor, podnikl by příslušná opatření (např.by Vás odeslal na zobrazovací vyšetření mozku apod.) Popsané obtíže jsou daleko pravděpodobněji vertebrogenního ("od páteře") původu nebo mohou značit migrénu nebo jiné ložiskové bolesti hlavy, ale mozkový nádor je opravdu krajně nepravděpodobný. Informujte svého lékaře, že obtíže přetrvávají (buď praktického lékaře nebo ošetřujícího neurologa) a svěřte se i s obavami z nádoru.

 
Líbí se vám odpověď?
+11 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: