Bodavá bolest hlavy

Dobrý den, mockrát děkuji za rychlou odpověď. Chtěla bych jen dodat, že na neurologii jsem byla - tam mi pan doktor právě předepsal jen Nimesil a provedl nějaké testy - jako poklepání kladívkem, musela jsem chodit po místnosti, trefovat se rukou na nos atp. Na CT mě neposlal. Také mi prohmatal hlavu a otáčel krkem. Bolest se objevuje v levé horní části /levá stranu z mého chápání, u levé ruky, nevím jestli vy této straně neříkáte pravá:-)/. Myslíte, že to může být stresem? Chtěla bych se objednat, ale volno mají u lékaře až za tři týdny...proto mám obavy....

Odpověď odborníka:

No, stresem to může být určitě, mě šlo o to, že pokud se obáváte nádoru, vyvrátí vám je pouze CT vyšetření. K lékaři se objednejte, nádor to určitě ale nebude, jen léčení bolestí hlavy musí provést pan doktor po neurologickém vyšetření. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: