Bodla mě sršeň

Dobrý Den,dnes okolo 16:00 hodiny mě bodla sršeň do zad,blízko lopatky.Je možno čekat z nějákýma následkama nebo něco ? Nejsem alergický,děkuji Tomáě

Odpověď odborníka:

Pokud se žádné potíže neprojevily bezprostředně po štípnutí, žádné další nebezpečí již nehrozí.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x