Bodnutí sršněm

Dobry den, Vcera v noci me pichl srsen dvakrar do malicku. Malicek mi otekl.. Dnes jsem se probudila s nateklou pulkou ruky a uz i prstenicek.. Pod prsty se mi udelali 2 svedive jakoby puchyre.. Chci se zeptat, co mam s tim delat? Mam jit k lekari? Dekuju za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě bych doporučovala navštívit lékaře. Pokud máte doma nějaká antihistaminika /Xyzal, Zyrtec, Claritin.../, tak si vezměte 1tbl. + lokálně na otok octanovou mast nebo Fenistil gel.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nepodceňujte pokousání, může vám jít o život!
Články: Nepodceňujte pokousání, může vám jít o život!
Ne všichni si dostatečně...
Což takhle dát si antioxidanty?
Články: Což takhle dát si antioxidanty?
Ať už je to snídaně...
Bronchitida: když průdušky trápí zánět a hlen
Články: Bronchitida: když průdušky trápí zánět a hlen
Akutní zánět průdušek...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Může vás potkat žilní trombóza? Nechte se otestovat!
Články: Může vás potkat žilní trombóza? Nechte se otestovat!
Lidé trpící křečovými...
Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Články: Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Ne každou potíž při močení...
Nejčastější zranění při běhu
Články: Nejčastější zranění při běhu
Běh je pro některé lidi...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Alergická rýma se může projevit i svěděním nosu a nosohltanu
Články: Alergická rýma se může projevit i svěděním nosu a nosohltanu
Rýma. Každý se s ní někdy...
Nemoci nehtů (1. díl)
Články: Nemoci nehtů (1. díl)
Poruchy a onemocnění nehtů...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: