Bodystyling

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli by u mne byl vhodný přístrojový Body styling , mám po operaci páteře - vyměněnou plotýnku za titanový implantát. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Takhle jednouše odpovědět nelze. Obecně bych sice mohl napsat, že ano Je vhodný. Záleží však i na funkčním stavu kloubů páteře v okolí onoho implantaátu. Sám implantát není problém, je li dobře funkčně sladěna jeho pozice a funkce s okolními obratli a celotělovou statikou. Takže bez konkrétní ho klinického vyšetření lze pouze říci, že bodystyling je vhodný za dodržení výše uvedených skutečností.

MUDr. Jiří Marek
MUDr. Jiří Marek

Specializace: Fyzioterapie
Pracoviště: Soukromá ambulance Praha, Brno - Klinika Naprapathy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: