Boelst ledviny ??

Dobrý den, pane doktore prosím mám trochu rozlehlý dotaz ale prosím Vás pomozte mi...V Dubnu minuly rok jsem prodělala zánět ledvin to jsem měla večerama teploty zvýšené a bolest ledviny brala jsem antibiotika, potom o prázdninách před dovolenou jsem chytla prostě takové menší vbolesti zad u páteře pod žebrama těsně u páteře a měla jsem zvýšenou teplotu-nasadili m i antibiotika, před odletem do na dovolenou jsem chytla anginu doktrokla mi nasadila antibitoka a z dovolené jsem si donesla zase ty menší bolesti zad zase u páteře kdy jsem s nima bala tak 4 dny a když jsem dosšla k doktorce při odběru krve jsem neměla zvýšené CRP a nic,takže se to neřešilo, poté mi rostl zub moudrosti s chytla jsem silný zánět-zase antibiotika brala jsem již 4 za rok asi s přestávkou 3-´4 měsíců do té doby jsem snad nikdy nebrala, max jedny asi před třemi lety. Nyní v sobotu jsem opět měla asi hodinku zvýšenou teplotu ale bylo mi přitom divně prostě zle, a zase slabá bolest na zádoch u páeře těstě po posledním žebrem a možná i víše, cítím se třetí den večer taková divná a neni mi nejlíp teploty nemám ale nechci antitotika, pane doktore prosím poraďte z čeho jsou ty bolesti, byla jsem naposledy na sonu ledviny, moči vyšetření vše ok, ja to nechapu...bývám někdy že často chodím na záchod atd. Teď mě to prostě chvilinkama zabolí tam halvně večer ale říkám jen někdy a navíc mám candidu v břichu takže jim probiotika já nevím vše se to na mě nějak zesipalo minulý rok nechápu poraďte mi doktorka to neřeší nějak...ale já nevím já se dobře necítím ale že bych měla nějaké velké boelsti nebo stálé nebo tak to ne, ale slabé někdy zabolení tokvé nepříjemné...u páteře u žeber. Je mi 22, váha 67.Nezlob te se omlouvám se

Odpověď odborníka:

Záležitost vašich potíží je složitější, běžná vyšetření neukazují dle vašeho sdělení nic nápadného. Nicméně se může jednat i reumatoidní potíže. Doporučil bych vyšetření u reumatologa, ten stav dobře posoudí. Kdyby i zde byla terapie bez úspěchu potom je nutné přijetí na interní oddělení a podrobné bvyšetření při hospitalisaci.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: