Bojim se že jsem tehotna

Dobrý den, měla bych dotaz, dva týdny zpátky jsme měli s přítelem naposledy sex použil kondom, ale když ho sundaval, trochu se mu to vylilo mě na stehno, přítel mi to setrel rukou že stehna a pak si ruku otřel do peřiny.. Od té chvilky ovšem uběhlo 5 minut a přítel mě chtěl uspokojit ještě rukou, ale řekla jsem že ne, stejně tak 1cm tam zajel.. Menstruaci mám nepravidelnou, HA neuzivam, menstruaci jsem ještě nedostala.. Ale vždy se mi na kalhotkách objevi bílý hustý výtok.. Prsa mě bolí jen když na ne sahnu, myslíte, že se MS může zpozdit i po prvním sexu nebo jsem těhotná?

Odpověď odborníka:

dobrý den, těhotenství je málo pravděpodobné, ale jistě bych udělala test. Otěhotnět můžete i při prvním sexu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: