Bolavá pravá uzlina

Dobrý den jsem asi měsíc po hnisavé angíně předepsali mi Penbene a po vylečení asi týden po jsem smrkala hnis to my pak nějak samo zmizelo a následně mám nateklou velkou pravou uzlinu bolí to jen při polikání teploty nebo žádné jiné potíže nemám. chci se zeptat jestli to může být stále spojeno s tou hnisavou angínou a jak to co nejrychleji vylečím. Děkuji Ch.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s angínou to souvislost určitě může mít. Doporučuji navštívit praktického lékaře, aby Vás prohlédl, kde jsou další zvětšené uzliny, mohl provést ev. krevní odběry. Zvyšte příjem vitamínů a probiotik. Další léky Vám ev. předepíše lékař, dle klinického nálezu.

MUDr. Vladimíra Cejnarová
MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Články: Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Téměř všechny nádory tohoto...
Meningitida
Články: Meningitida
Meningitida je zánět...
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Parkinsonova choroba
Články: Parkinsonova choroba
Parkinsonova choroba je...
Parazitární nemoci kůže (3. díl)
Články: Parazitární nemoci kůže (3. díl)
Štěnice jsou ploché...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x