Bolavá prsa

Dobrý den pane doktore,pořád mi ty moje předčasně bolavé bradavky nejdou dohromady a tak mám dotaz.Když jsem byla na HSK/je pravda,že jsem před výkonem měla ovulaci a styk/abych otěhotněla?Přejí hezký den a děkují.

Odpověď odborníka:

Hysteroskopie je většinou spojena s kyteráží pro získání vzorku na histologii.Těhotenství by nepovažoval za pravděpodobné. příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x