| Nápověda

Bolavé bradavky

Dobrý den,již 2 den mě bolí bradavky a mám je takove jakoby suché a střašne háklivé na dotek žádnou antikoncepci neberu je mi teprve 15 a nevím co stím mám dělat se svým přítelem jsem jíž měli intimní styk(měli jsme kondom) a bojím se že to může být spojeno s těhotentvim..je to možné..? a nebo je to v mém věku normálni...?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hned bych na těhotenství nemyslela, pokud se nedostalo sperma do pochvy, těhotná nebudete. Vyčkala bych na menstruaci a pokud chcete mít jistotu, udělejte si test cca 5-7 dní po začátku menstruace.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologicko-porodnické odd., ON Příbram a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Nejčtenější dotazy
Nejnověji hodnocení lékaři
 
Kam dál
 
 
Virová žloutenka typu C a riziko vzniku vaskulitidy
Články: Virová žloutenka typu C a riziko vzniku vaskulitidy
Vaskulitidy jsou zánětlivá...
Pás cudnosti už vyšel z módy, intimní partie si chraňte raději jinak
Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Články: Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Následkem poškození...
Kouření – zabiják sexuální touhy
Články: Kouření – zabiják sexuální touhy
Pravdou je, že kouření může...
Opary rtů: výhradně lidská záležitost
Články: Opary rtů: výhradně lidská záležitost
Přestože by se někomu mohlo...
Růstové grafy ukážou
Články: Růstové grafy ukážou "budoucnost"
Růst a jeho sledování patří...
Obezita a lupénka – přesná souvislost se stále hledá
Články: Obezita a lupénka – přesná souvislost se stále hledá
Nemocné s psoriázou trápí...
Scintigrafie plic
Články: Scintigrafie plic
Scintigrafie plic je...
Žloutenka se nevyhýbá ani celebritám
Články: Žloutenka se nevyhýbá ani celebritám
Hepatitida C. Slovní...
Přínosy cílené léčby vysoce převyšují případná rizika
Články: Máte artritidu? Přehodnoťte svůj jídelníček!
Na revmatoidní artritidu...
Články: Sex s nemocným srdcem? Jde to
Mnozí pacienti se na toto...
Naposledy čtené: