Bolavé nohy

dobrý den je možné aby z antikoncepce měla křeče v nohách a bouličky na nohách a problémy při cestování že mě stuhnou nohy že je pak těžké rozejít se momentálně mám problémy s ohnutím kolen beru diane 35 děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Renato! Na takto položenou otázku nelze odpovědět jinak, než : ano, je to možné. Není to nicméně typická komplikace braní antikoncepce. Nejjednodušší experiment je vynechat aslepoň na 3-4 měsíce antikoncepci a uvidíte. Myslím, že byste měla v této věci navštívit lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: