Bolerioza?

Zdravím, štípnul me komár a dalsi den se mi kolem toho udělal takový červený flek (viz fotografie, i když je to spatne videt). Štípnutí jsem neskrabala i když to svedi. Myslíte, že by to mohla byt bolerioza? Mam to tam uz asi 5 dni a porad to nemizí

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s největší pravděpodobností ano, Doporučuji navštívit vašeho lékaře a nasadit ATB minimálně na 4-6týdnů. S pozdravem Dr. Roman Špaček

MUDr. Roman Špaček
MUDr. Roman Špaček

Specializace: Lymská borelióza a chronická infekční onemocnění
Pracoviště: BCL clinic s.r.o., Luhačovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: