Bolerióza

Dobrý den.Léčím se už delší dobu na tuto nemoc. Mám již třetí antibiotika. Jsem pozitivní na borrelia WB IgM pozitivní a borrel.b.sl. IgM 5,11 pozitivní. Nějak se mi to nelíbí. Co doporučujete? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Silvie. Pokud nemáte žádné potíže, které by k podezření na diagnózu boreliózy vedly, pak léčbu nepotřebujete žádnou. Protilátky mohou být pozitivní i u jinak zdravých osob. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: