Bolerioza

Dobrý den, 16-ti letý syn byl přeléčen atb./Amoksiklav/, boleriosa byla ve velmi ranném stádiu. Nyní po přeléčení jsou výsledky krevních rozborů téměř stejné.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nekladete otázku, nevím, na co přesně odpovídat. Každopádně se tělu musí nechat nějaký čas rekonvalescence a regenerace, aby se s infekcí popralo, nelze očekávat, že ihned po dobrání ATB výsledky budou v normě. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x